مشارکت جامعه با Wests Tigers موفقیتی عجیب است

24 آذر 1396

جامعه ببرهای وگس به دنبال مشارکت موفق خود با شرکت بزرگراه سیدنی (SMC) در کمتر از یک سال دو برابر شده اند. دنیس کلیشه ، مدیرعامل شرکت بزرگراه سیدنی (SMC) گفت ، این سازمان یک سال پیش با ببرهای غربی به عنوان یک شریک جامعه همکاری کرده بود. SMC مفتخر است که با Wests Tigers ، که به طور گسترده ای به عنوان رهبر NRL در نظر گرفته شده است ، همکاری کند تا به این باشگاه کمک کند تا بتواند به هدف خود در افزایش مشارکت و تعامل در برنامه ها و ابتکارات جامعه خود برسد ، و برخی از بزرگترین موضوعاتی را که جوامع پیش رو در آن قرار دارد ، برطرف کند. غرب ، "آقای کلیشه گفت. ما تعهد مشترکی برای ایجاد تفاوت معنادار و ارائه میراث مثبت ماندگار داریم. وی اظهار داشت: "ما خوشحالیم که از طریق مشارکت ما تعداد برنامه های کلاس جهانی ارائه شده توسط این باشگاه به 50 برابر رسیده و طیف وسیعی از موضوعات مهم مانند بهداشت ، آموزش ، انسجام اجتماعی ، رهبری و اشتغال جوانان را هدف قرار داده است. "در SMC ، ما متعهد هستیم كه جوامع را به هم متصل كنیم و به دستیابی به نتایج مثبت برای گروه های محلی و ساكنان كمك كنیم و ارتباط ما با ببرهای غربی به طور چشمگیری این فرصت ها را افزایش داده است." جاستین پاسكو ، مدیرعامل وسترز ببرز گفت: این مشاركت باشگاه را قادر كرده است تا تواناییهای تأمین كننده خود را افزایش دهد تا از تقاضا و تحویل برنامه های جدید برای ایجاد تحولات مثبت اجتماعی استفاده كند. آقای پاسكو گفت: "امسال ما با مشاركت جدایی ناپذیر در برنامه های جدید كه مستقیماً بیش از 100،000 نفر در سراسر غرب سیدنی به آن سود كرده اند ، تأثیر چشمگیری در جامعه محلی داشته ایم." وی گفت: "ارتباط ما با SMC همچنین به ما كمك كرده است كه روابط جدیدی با گروههای جامعه محلی از جمله" ما به خودمان كمك می كنیم "، سازمانی مستقر در روززل مستقر در روژل ارائه می دهیم كه برنامه هایی را برای دستیابی به بهبودی از الكل و سایر وابستگی های دارویی ارائه می دهد. وی گفت: "ما فرصتی را برای ارائه کمک ارائه کردیم و یک برنامه هدفمند را برای ساکنان تهیه کردیم تا بتواند در زمینه رفع مشکلات جسمی و روحی آنها کمک کند. این امر بسیار محبوب است و اکنون هر هفته حدود 80 نفر در آن شرکت می کنند. " آقای کلیش گفت SMC خوشحال است که همکاری خود را با ببرهای وست در دو سال دیگر ادامه می دهد. آقای کلیشه گفت: "بعد از دیدن آنچه در کمتر از 12 ماه به دست آمده است ، ما هیجان زده می شویم تا ببینیم سال آینده چه چیزی را برای ببرهای غربی و جوامع غربی سیدنی برگزار می کند." "در حالی که WestConnex به باز کردن پتانسیل سیدنی با مشاغل بیشتر و تراکم کمتر کمک می کند ، ما می خواهیم نتایج مثبتی را برای جامعه در حین ساخت و ساز و پس از آن ارائه دهیم." برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد برنامه ارتباطات انجمن ، به www.sydneymotorway.com.au/community مراجعه کنید.

کلمات کلیدی محبوب